Fortsätt handla Till varukorgen

Tjänsteleverantörer

samlingsbild TL

Ett samarbete med stora möjligheter
Som tjänsteleverantör hos oss får du tillgång till en mycket stor marknad. Du äger relationen med slutkunden, tecknar avtal, fakturerar och hanterar felanmälningar. Vi ser till att dina tjänster erbjuds i fri konkurrens med andra tjänsteleverantörer. Dessutom ansvarar vi för att dina tjänster levereras på ett kvalitetssäkert sätt till användarnas uttag.

Du får maximal utdelning
DR-utskick, TM, kundevent, annonser, pressmeddelande... Med vårt färdiga marknadskoncept säljer vi effektivt in dina tjänster. Du förser oss med tjänster, priser och erbjudanden. Vi ser till att du får maximal utdelning i näten.

Zmarket - motorn i försäljningsarbetet
Svårt för kunderna att välja bland alla tjänster och leverantörer? Lösningen heter Zmarket. En kunddriven portal där du och andra tjänsteleverantörer presenteras med priser och aktuella erbjudanden. Kunden kan enkelt göra jämförelser och beställa direkt.

Bredbandsrådgivaren – kostnadsfri starthjälp
Vad är egentligen "triple play"? Hur får jag igång min digitalbox? Som ett komplement till Zmarket finns tjänsten Bredbandsrådgivaren. En kostnadsfri starthjälp dit alla kunder är välkomna med sina frågor.

Våra tjänsteleverantörer
Små som stora, välkända som uppstickare. Intresset för att bli tjänste­leverantör hos oss växer stadigt. Idag har vi avtal med fler än 30 leverantörer. Kanske blir du vår nästa tjänsteleverantör?