Fortsätt handla Till varukorgen

Telenor Julkampanj! Testa Tv Stor för 149 kr/mån i 6 mån

Bild på Telenor Julkampanj! Testa Tv Stor för 149 kr/mån i 6 mån
Missa inte Telenors julkampanj! Du får vårt största tv-paket, Tv Stor, för endast 149 kr/mån i 6 månader (ord. pris 399 kr/mån). Ingen bindningstid, ingen startavgift och en tv-box ingår utan extra kostnad. Just nu ingår även C More Standard utan extra kostnad under de första 6 månaderna.

Information

Med Telenor Tv Stor får du en riktigt stor blandning av underhållning, sport, fakta och film. Se i hd-kvalitet för en starkare tv-upplevelse. Upptäck våra playtjänster och filmbutik – se reklamfritt och hyr enkelt film med fjärrkontrollen.

Varför Telenor
Du får en högklassig bredbands-, telefon- och tv-tjänst utan bindningstid eller dolda avgifter. Teknisk support ingår på både vardagar och helger.

Streama fritt i hela EU
Streama ditt tv-innehåll med vår app Telenor Stream oavsett var i EU du är. Det mesta i ditt tv-paket går att streama. Se hela säsonger av serier, filmer och tv-program i datorn, surfplattan eller mobilen.

Byt tv-paket enkelt
Ibland vill man kunna välja bland alla kanaler och ibland räcker det med några stycken. Med Telenor har du fri bindningstid och kan byta tv-paket upp till en gång i månaden, så att du har det som passar dig bäst.

Fri surf i mobilen med Telenor Stream
När du samlar mobilabonnemang och tv hos Telenor bjuder vi på fri surf inom Sverige i vår app Telenor Stream. På så sätt kan du titta klart på din favoritserie på bussen utan att det kostar mobilsurf.

Tilläggsinformation

• Viasat Film & Sport. Hela Viasats film och sportutbud. Viaplay ingår.

• C More Standard. All underhållning från C More. Storfilmer & succéserier.

Telenor

E-mail: service.fastbredbandochtv.privat@telenor.se

Telefonnummer: 020-22 22 22

Öppettider telefon mån-fre: 08-19

Öppettider telefon lör: 09-17

Öppettider telefon sön: 09-17Telenor Julkampanj! Testa Tv Stor för 149 kr/mån i 6 mån

Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-