Fortsätt handla Till varukorgen

Hjälp att beställa

Hjälp att beställa

Behöver du hjälp att beställa

Är du extremsurfare eller minisurfare? Läs om olika hastigheter nedan.

Bredband 10/10

Bredbandet för dig som i huvudsak använder internet för att surfa, betala räkningar, skicka e-post samt ibland tittar på sociala medier och streamar musik (t.ex. Spotify) på en dator/enhet åt gången.

 

Bredband 100/100

Bredbandet för både arbete och nöje. För dig som i huvudsak använder internet till mer än att surfa, betala räkningar, skicka e-post samt använder sociala medier och streamar musik (t ex Spotify). Den höga nedströmskapaciteten lämpar sig väl för att ladda ner bilder, musik och filmer samt titta på PlayTV-tjänster via nätet. Den höga uppströmskapaciteten passar dig som jobbar hemifrån och skickar och tar emot dokument och filer. Det är en stor fördel när du vill ladda upp foto och filmer för lagring i nätet eller till dina bloggar och sociala medier (t.ex. till tjänster som iCloud, Google Drive, Dropbox, YouTube och Facebook). Tjänsten passar även för avancerade onlinespel.

 

Bredband 250/250

Hela familjens bredband för både arbete och nöje. För er som i huvudsak använder internet till mer än att surfa, betala räkningar, skicka e-post samt använder sociala medier och streamar musik (t.ex. Spotify). Den höga nedströmskapaciteten lämpar sig väl för att ladda ner bilder, musik och filmer samt titta på PlayTV-tjänster via nätet. Den höga uppströmskapaciteten passar dig som jobbar hemifrån och skickar och tar emot dokument och filer. Det är en stor fördel när du vill ladda upp foto och filmer för lagring i nätet eller till dina bloggar och sociala medier (t.ex. till tjänster som iCloud, Google Drive, Dropbox, YouTube och Facebook). Tjänsten passar även för avancerade onlinespel. Här finns kapacitet för hela familjen och alla kan titta på olika PlayTV-tjänster samtidigt på allt från surfplattor till datorer och TV-apparater i SD, HD eller UHD på samma gång som onlinespel och nedladdning eller uppladdning pågår.

 

Bredband 500/500

Hela familjens bredband för dig med extra höga krav på kapacitet för både arbete och nöje. För er som i huvudsak använder internet till mer än att surfa, betala räkningar, skicka e-post samt använder sociala medier och streamar musik (t.ex. Spotify). Den höga nedströmskapaciteten lämpar sig väl för att ladda ner bilder, musik och filmer samt titta på PlayTV-tjänster via nätet. Den höga uppströmskapaciteten passar dig som jobbar hemifrån och skickar och tar emot dokument och filer. Det är en stor fördel när du vill ladda upp foto och filmer för lagring i nätet eller till dina bloggar och sociala medier (t.ex. till tjänster som iCloud, Google Drive, Dropbox, YouTube och Facebook). Tjänsten passar även för avancerade onlinespel. Här finns kapacitet för hela familjen och alla kan titta på olika PlayTV-tjänster samtidigt på allt från surfplattor till datorer och TV-apparater i SD, HD eller UHD på samma gång som onlinespel och nedladdning eller uppladdning pågår. Ett riktigt snabbt bredband.

 

Bredband 1000/1000

För er som vill ha marknadens snabbaste uppkoppling med högsta krav på kapacitet för både arbete och nöje. För er som i huvudsak använder internet till mer än att surfa, betala räkningar, skicka e-post samt använder sociala medier och streamar musik (t.ex. Spotify). Den höga nedströmskapaciteten lämpar sig väl för att ladda ner bilder, musik och filmer samt titta på PlayTV-tjänster via nätet. Den höga uppströmskapaciteten passar dig som jobbar hemifrån och skickar och tar emot dokument och filer. Det är en stor fördel när du vill ladda upp foto och filmer för lagring i nätet eller till dina bloggar och sociala medier (t.ex. till tjänster som iCloud, Google Drive, Dropbox, YouTube och Facebook). Tjänsten passar även för avancerade onlinespel. Här finns kapacitet för hela familjen och alla kan titta på olika PlayTV-tjänster samtidigt på allt från surfplattor till datorer och TV apparater i SD, HD eller UHD på samma gång som onlinespel och nedladdning eller uppladdning pågår. Ett ruskigt snabbt bredband. Vill du vässa uppströmshastigheten ytterligare kan du istället välja tjänsten med marknadens snabbaste uppströmshastighet, Bredband 1000/1000.