Fortsätt handla Till varukorgen

Fastbit Internet 10/10 Mbit

Bild på Fastbit Internet 10/10 Mbit

För dig som betalar fakturor, läser mail, nyheter och tittar på exempelvis SVT Play.

Information

En stabil internetjänst med en hastighet på 10 Mbit/s. Tjänsten möjliggör relativt snabb internetåtkomst för vanliga aktiviteter som webbsurf, e-post, sociala medier och streaming av musik eller standardupplösta videor.

Det är dock viktigt att notera att kraven på internetanslutning varierar beroende på användarens behov och antalet enheter som är anslutna samtidigt. För tunga uppgifter som högupplöst videostreaming, onlinespel eller nedladdning av stora filer kan en högre hastighet vara mer lämplig.

Fastbit AB

Välkommen till Fastbit AB – ditt lokala och kommunala bredbandsbolag med en gedigen historia inom telekommunikation och bredbandstjänster. Sedan vårt grundande hösten 2001 har vi ständigt utvecklats för att möta de växande behoven inom digital kommunikation.

Fastbit AB ägs av Skara Energi AB. Vårt huvudkontor är beläget i Skara och vår supportorganisation är belägen i Lidköping. Med anledning av dessa strategiska lägen utgör vi navet för bredbandskommunikation i stora delar av västra Skaraborg.

 


E-mail: info@fastbit.se

Telefonnummer: 010-211 70 60

Öppettider telefon mån-fre: 09:00 - 16.00

Hemsida: https://www.fastbit.se

Fastbit Internet 10/10 Mbit

Hastighet ned: 10 Mbit /s
Hastighet upp: 10 Mbit /s
Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-