Fortsätt handla Till varukorgen

Fastbit Internet 250/250 Mbit

Bild på Fastbit Internet 250/250 Mbit

För dig som arbetar mycket hemifrån och där hushållet samtidigt ställer lite högre krav på hastighet.

Information

En stabil internetjänst med en hastighet på 250 Mbit/s. Tjänsten möjliggör en mycket snabb och pålitlig internetupplevelse för en bred variation av användningsområden.

Hastigheten är särskilt fördelaktig för hushåll eller användare med höga krav på bandbredd, såsom samtidig högupplöst streaming av flera videoströmmar, online-spel, nedladdning av stora filer och andra krävande internetaktiviteter. Den höga hastigheten gör att flera enheter kan anslutas och använda internet samtidigt utan att uppleva betydande prestandaavvikelser.

Fastbit AB

Välkommen till Fastbit AB – ditt lokala och kommunala bredbandsbolag med en gedigen historia inom telekommunikation och bredbandstjänster. Sedan vårt grundande hösten 2001 har vi ständigt utvecklats för att möta de växande behoven inom digital kommunikation.

Fastbit AB ägs av Skara Energi AB. Vårt huvudkontor är beläget i Skara och vår supportorganisation är belägen i Lidköping. Med anledning av dessa strategiska lägen utgör vi navet för bredbandskommunikation i stora delar av västra Skaraborg.

 


E-mail: info@fastbit.se

Telefonnummer: 010-211 70 60

Öppettider telefon mån-fre: 09:00 - 16.00

Hemsida: https://www.fastbit.se

Fastbit Internet 250/250 Mbit

Hastighet ned: 250 Mbit /s
Hastighet upp: 250 Mbit /s
Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-