Fortsätt handla Till varukorgen

Fastbit Internet 1000/1000 Mbit

Bild på Fastbit Internet 1000/1000 Mbit

För dig som kräver det absolut snabbaste och senaste. Detta är vad din fiberanslutning maximalt kan prestera i dagsläget.

Information

En stabil internetjänst med en hastighet på 1000 Mbit/s (1 Gbit/s). Tjänstens hastighet är exceptionellt hög och möjliggör en snabb och pålitlig internetupplevelse för de mest krävande användningsområdena.

Hastigheten är särskilt lämplig för användare som utför avancerade och resurskrävande aktiviteter online, såsom professionell video- och grafikredigering, virtuell verklighet (VR)-applikationer, omfattande filöverföringar, och andra krävande uppgifter. Det ger också möjlighet för samtidig användning av högupplösta videoströmmar och online-spel utan kompromiss på prestanda.

Fastbit AB

Välkommen till Fastbit AB – ditt lokala och kommunala bredbandsbolag med en gedigen historia inom telekommunikation och bredbandstjänster. Sedan vårt grundande hösten 2001 har vi ständigt utvecklats för att möta de växande behoven inom digital kommunikation.

Fastbit AB ägs av Skara Energi AB. Vårt huvudkontor är beläget i Skara och vår supportorganisation är belägen i Lidköping. Med anledning av dessa strategiska lägen utgör vi navet för bredbandskommunikation i stora delar av västra Skaraborg.

 


E-mail: info@fastbit.se

Telefonnummer: 010-211 70 60

Öppettider telefon mån-fre: 09:00 - 16.00

Hemsida: https://www.fastbit.se

Fastbit Internet 1000/1000 Mbit

Hastighet ned: 1000 Mbit /s
Hastighet upp: 1000 Mbit /s
Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-