Fortsätt handla Till varukorgen

Bredband 100/100

Bild på Bredband 100/100

Vårt populäraste alternativ

Halva priset i 3 månader

Information

Lokala nyheter i 3 månader ingår

Vi bjuder alla nya bredbandskunder på 3 månader digital prenumeration på din lokala nyhetssajt. Gäller på mediekoncernen NTM:s titlar och endast för hushåll som inte redan har en aktiv prenumeration.

 

Rabatt till prenumeranter

Är du prenumerant på någon av mediekoncernen NTM:s titlar. får du automatiskt 10 kr rabatt på din bredbandstjänst från Folke. Tänk på att uppge samma namn och personnummer som du har på din prenumeration för att få din rabatt.

 

Om Folke bredband

Folke är en del av mediekoncernen NTM, en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år. Varje dag besöker 10-tusentals människor våra nyhetssajter och det är viktigt för oss att säkerställa leveransen av nyheter via bredband. Läs mer om NTM [här](https://ntm.se/om-oss).

Lokal journalistik håller dig uppdaterad och trovärdiga nyheter är viktigt i vår demokrati. När du väljer Folke bredband gör du en bra affär och kan surfa på helt enkelt! Samtidigt stödjer du lokal journalistik.

Välj det Folkeliga bredbandet du också!

 

Övrig information

På Mina sidor kan du hantera dina prenumerationer och hitta svar på eventuella frågor. 

Efter att din beställning har aktiverats får du ett e-post meddelande med inloggningsuppgifter till  "Mina sidor" på kundservice.folkebredband.se. 

 

Leveransinformation

Levereras direkt till ditt uttag när du beställt tjänsten. Du behöver ha inställt på dynamisk tilldelning av IP-nummer för att använda tjänsten, i de allra flesta fall är detta standardinställningar.

Villkor

Ingen bindningstid.

1 månads uppsägningstid

Månadsvis fakturering i förskott:  Pappersfaktura: 49 kr. E-faktura: 0 kr. Autogiro: 0 kr.

Villkor

Ingen bindningstid.

1 månads uppsägningstid

Månadsvis fakturering i förskott:  Pappersfaktura: 49 kr. E-faktura: 0 kr. Autogiro: 0 kr.

Folke AB

Du kan lita på Folke Bredband! Vänligt, stabilt och snabbt. Anslut, använd och bli glad! Vi finns tillgängliga med vår smidiga kundservice om du behöver hjälp. Välj det Folkeliga bredbandet du också!


E-mail: support@folkebredband.se

Telefonnummer: 010-142 90 90

Öppettider telefon mån-fre: 8:00-20:00

Öppettider telefon lör: 10:00-15:00

Öppettider telefon sön: 10:00-15:00

Hemsida: https://folkebredband.se/

Bredband 100/100

Hastighet ned: 100 Mbit /s
Hastighet upp: 100 Mbit /s
Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-