Fortsätt handla Till varukorgen

Arkaden 300/300 Mbit/s

Bild på Arkaden 300/300 Mbit/s

Stabilt, säkert & personlig support.

Information

Beskrivning

Arkaden är som etablerad och kunnig leverantör ett tryggt val för både privatpersoner och företag. Vi har tjugo års erfarenhet av bredband och datakommunikation. Redan idag använder ca 60.000 personer våra internettjänster varje dag. Förutom en säker och stabil internettjänst så är vi stolta över vår support. Arkaden erbjuder personlig och effektiv support utan telefonköer och tonvalssystem. Alla skall ha råd med bredband och vi erbjuder därför ett konkurrenskraftigt pris på de vanliga bredbandstjänsterna. Andra försöker locka med tillfälliga kampanjer men över tid skall vi vara billigast. Vi på Arkaden tror inte heller på att låsa fast kunden vid en leverantör och har därför varken bindningstider eller startavgifter. Det upplägget pressar oss att hålla ett bra pris vid varje tillfälle och framför allt ge bra service till dig som kund.

 

Leveransinformation

Det behövs inte någon speciell utrustning för att använda vår bredbandstjänst, koppla in en router eller en dator i bredbandsuttaget så fungerar det. Utrustning och dator ska vara inställda på att erhålla IP och DNS automatiskt. Vi har ingen inloggning utan internetuppkopplingen är klar att användas direkt.

 

Övrig information

Fakturering sker månadsvis, det går att få sin faktura på följande sätt: 

- Pappersfaktura 49 kr 

- Faktura via e-post 49 kr

-  Autogiro 0 kr 

-  E-faktura 0 kr

 

Kontakt

Telefon: 060 - 600 71 71

E-post: bredband@arkaden.se

 

Villkor

Uppsägningstid: 1 månad

 

Tillval

Om ni är i behov av nätverkslöningar, IT tjänster eller säkerhetstjänster är ni välkomna att kontakta oss för att få mer information om vad vi kan erbjuda er. 

Arkaden Bredband

E-mail: stadsnat@arkaden.se

Telefonnummer: 060-6007171

Hemsida: www.arkaden.se

Arkaden 300/300 Mbit/s

Hastighet ned: 300 Mbit /s
Hastighet upp: 300 Mbit /s
Bindningstid: 0 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-