Fortsätt handla Till varukorgen

Om oss

Om oss

Leve valfriheten, leve öppenheten!

Låt oss säga det från början. Vi brinner för öppenheten, att alla själva ska få välja det innehåll de vill i fibernätet och fritt få önska sina favoriter bland alla leverantörer av tjänster. Faktum är att just det öppna nätet är själva grunden till det vi startade för snart 20 år sedan och fortfarande är den bärande idén bakom Zitius. Idén har visat sig bärkraftig och tack vare detta är Zitius idag Sveriges största kommunikationsoperatör.
Tack för förtroendet.

Är det bara det öppna nätets filosofi som tagit oss hit?

Nej, vi brinner också för öppenheten i en vidare mening. Som nyckeln till framgångsrika och framåtlutade samarbeten. En öppenhet att hitta nya lösningar, att lyssna på dina önskemål som kund, att vara så flexibel som möjligt och inte minst, att vara öppen för det som framtiden kommer innebära i fibernätet. När hela hemmet inom en nära framtid kommer vara uppkopplat krävs det trygga motorvägar för all information som säkert ska färdas till och från huset eller lägenheten. För dig som är fastighetsägare, ansvarar för stadsnät eller ett kommunalt fastighetsbolag är denna trygghet oerhört viktig, lika viktig som den är för dina kunder.

Med Telia som en stor, långsiktig ägare får du det bästa av två världar.

Du får tillgång till den bästa tekniska plattformen och infrastrukturen och samtidigt vetskapen om att du i ryggen alltid har en stor aktör med kapacitet och vilja att satsa på hela Sverige i många, många år framåt.  Samtidigt får du det mindre företagets förmåga att vara snabbfotad, med korta beslutsvägar och, som sagt, öppenhet till dig som kund. Det som gör oss på Zitius till en starkt lysande stjärna på kommunikationshimlen.

Leve valfriheten! Välkommen till Zitius!

Zmarket

Zitius beställningsportal heter Zmarket. Här kan du som är kund välja och vraka mellan mängder av produkter och tjänster. För att hitta just dina lokala tjänster med prisinformation måste du ange vilket nät du befinner dig i. Gå till startsidan "hitta adress" och välj ditt nät. Sedan är möjligheterna enorma!