Fortsätt handla Till varukorgen

Sappa Komplett — Bredband, TV & Play

Bild på Sappa Komplett — Bredband, TV & Play

Bredband 250/250, 35 kanaler, Sappa Play, digitalbox & Sappa Wifi

Information

Bredband
Sappa Bredband 250/250 ett utmärkt alternativ för hushållet som surfar mycket. Ett riktigt snabbt bredband där man kan surfa, streama filmer och serier i hög kvalitet samt spela onlinespel på flera enheter samtidigt. Med den höga uppströmshastigheten kan du snabbt ladda upp mycket bilder, videos och program.

TV
Med Sappa Mycket får du tillgång till 35 av de allra vanligaste och mest populära TV-kanalerna från SVT, TV4, TV3, Kanal 5 och HISTORY till Eurosport eller Disney Channel. För stora och små. För sportintresserade och kunskapstörstande. I kanalpaketet Sappa Mycket finns verkligen någonting för alla.
Via Sappa Play kan du streama de flesta av kanalerna i ditt paket live, kolla ikapp i sju dagar eller starta om ett pågående program via din mobil, dator och surfplatta.

Utrustning
Till dina TV-kanaler får du en digitalbox och Digitalkort, så du behöver ingenting utöver det här paketet för att komma igång.
Sappa Wifi är en wifi-tjänst, som består av ett månadsabonnemang utan bindningstid. Det ger dig ett lättöverskådligt nätverk med många smidiga inställningar, t.ex. kan du se hur stark signalen är i olika rum och vilka enheter du har uppkopplade till ditt wifi. I tjänsten ingår lån av en kraftfull och modern router (Genexis ED-500) och snabb hjälp med inställningar och placering om du upplever dålig prestanda.

Startinformation

Beställ genom att enkelt aktivera direkt här på sidan eller genom att besöka sappa.se.

Villkor

Villkor
• Abonnemang: Sappa Komplett
• Kampanjpris i 12 månader, 599 kr/mån. Därefter gäller ordinarie pris.
• Startavgift: 0 kr
Priser och utbud kan förändras. Du hittar alltid det som gäller på sappa.se.

Villkor

Villkor
• Abonnemang: Sappa Komplett
• Kampanjpris i 12 månader, 599 kr/mån. Därefter gäller ordinarie pris.
• Startavgift: 0 kr
Priser och utbud kan förändras. Du hittar alltid det som gäller på sappa.se.

Sappa

Vi är en telekomoperatör som levererar bredband, smarta hem-tjänster, internetsäkerhetstjänster, TV, playtjänster, digitala omsorgstjänster och fast telefoni. 

 

29 år i branschen 

Vi har varit verksamma länge och är sedan en lång tid tillbaka en av fem nationella telekomoperatörer med alla relevanta programrättigheter ch bredbandstjänster på den svenska marknaden. 

 

Kunder över hela Sverige

Vi levererar våra tjänster till över 400 000 hushåll från Jokkmokk i norr till Ystad i söder. Stor som liten kund, Sappa har något för alla. 


Telefonnummer: 0774-444744

Öppettider telefon mån-fre: 09:00-17:00

Öppettider telefon lör: 10:00-14:00

Öppettider telefon sön: 10:00-14:00

Hemsida: http://www.sappa.se

Hemsida direkt: http://www.sappa.se

Sappa Komplett — Bredband, TV & Play

Bindningstid: 12 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Startavgift: 0:-